HAR DU LÄST DIN HUNDS HOROSKOP?

HAR DU LÄST DIN HUNDS HOROSKOP?
HAR DU LÄST DIN HUNDS HOROSKOP?

Det är inte bara vi människor som har stjärntecken — det har även hundar, och dess personlighet påverkas av vilket stjärntecken den är född i. 

Naturligtvis spelar ras och uppfostran störst roll när det gäller din hunds personlighet. Men enligt astrologer påverkar även stjärntecken din hunds personlighet och beteende.

HUNDENS STJÄRNTECKEN AVSLÖJAR DEN

Älskar din hund att bli beundrad och vara i centrum som ett Lejon, eller är den tålmodig och charmerande som en Oxe?

Om du känner till din hunds födelsedatum kan du lära dig mer om din hunds stjärntecken här.

VATTUMANNEN 

21 januari -18 februari
Om din hund är född i Vattumannens tecken är den mycket lekfull och kan hitta på plötsliga upptåg som lockar fram ett leende hos dig. Den kan dock också vara född med ett livligt temperament, men ge den massor av kärlek så har du en vän för livet. 


FISKARNA 

19 februari - 20 mars
En hund som är född i Fiskarnas tecken är av naturen drömmande och lite reserverad. Men skenet kan bedra, under ytan gömmer sig en kärleksfull hund som bara behöver lite tid på sig för att öppna upp. Den är en fantastisk familjehund!


VÄDUREN

21 mars - 20 april
Livet är ett äventyr för hundar som är födda i Vädurens tecken. Om man öppnar dörren på glänt kommer den att tolka det som en öppen inbjudan. Därför är det viktigt att hunden får vistas utomhus, så att den kan gå på äventyr och få så mycket omväxling som möjligt. Den är modig, optimistisk, självsäker och ger aldrig upp.


TJUREN 

21 april - 21 maj
Charm, lugn och tålamod kännetecknar hundar som är födda i Tjurens tecken. Dess motto är “Mitt hem är min borg” och den älskar att slappa på soffan och bli bortskämd därhemma. Eftersom den älskar att mysa i hemmet ska man vara försiktig och inte överfylla matskålen — den älskar mat. Och den vill helst inte bli störd av främlingar.


TVILLINGARNA 

22 maj - 21 juni
Hundar födda i Tvillingarnas tecken är skådespelare, dock alltid i positiv bemärkelse. De kan vara tillgivna och kelsjuka för att nästa sekund helt plötsligt bara gå sin väg. Därför krävs en känslig ägare med båda fötterna på jorden. Men de har en stor personlighet och är extremt charmerande.


KRÄFTAN 

22 juni - 22 juli
För hundar som är födda i Kräftans tecken står familjen i centrum. Det gäller att vinna hundens hjärta, eftersom den mycket väl kan vara lite blyg och känslig i början. Om det grälas i familjen kan det påverka hunden. Därför är förtroende och omsorg mycket viktigt.


LEJONET 

23 juli – 22 augusti
En hund som är född i Lejonets tecken älskar att bli beundrad och stå i centrum. Den har ingen lust att dela med sig av sina leksaker eller tuggben, eftersom den är stolt som ett lejon. Tålamod är en dygd. Det krävs en hel del för att få en hund som är född i lejonets tecken att underordna sig sin ägare. I gengäld är den mycket social och kan charmera ett helt middagssällskap.


JUNGFRUN

24 augusti - 22 september
Ett riktigt mysdjur som alltid är sin ägare trogen — det är vad som kännetecknar en hund som är född i Jungfruns tecken. Den skulle aldrig få för sig att rymma hemifrån, eftersom den älskar att nästan alltid vara omgiven av människor. Ett lugnt hem är viktigt för dem, eftersom de kan drabbas av panik i bullriga omgivningar.


VÅGEN 

23 september - 23 oktober
En hund som är född i Vågens tecken får alltid det den vill ha. När den viftar på svansen kräver den att bli klappad och när den vill ut blir den en riktig tyrann :) Därför krävs en konsekvent hand för att uppfostra denna hund. Dock har den alltid hjärtat på rätt ställe.


SKORPIONEN 

24 oktober - 22 november
Hundar födda i Skorpionens tecken kan upplevas som blyga och därför krävs empati för att förstå dem. Missförstånd mellan hund och ägare kan uppstå, men om man behandlar den väl får man en riktig vän. Men att älska en hund som är född i detta stjärntecken är mödan värd, eftersom deras kärlek till dig är stor.


SKYTTEN 

23 november - 21 december
En hund född i Skyttens tecken älskar äventyr och nöjer sig inte med att stanna hemma hela dagen. Den kan t.o.m. vara så äventyrslysten att den springer ifrån sin ägare och därefter tigger godsaker från alla den möter på sin väg. Den känner sig hemma överallt och anpassar sig snabbt till alla situationer.


STENBOCKEN 

22 december - 20 januari
Hundar födda i detta stjärntecken är enstöringar. Från sin dolda favoritplats kan den ha översikt över allt som händer och den kommer bara fram när den känner för det. Men den kan också vara mycket kärleksfull mot sin ägare. Men se upp! Den är modig som en björn och kämpar gärna som ett vilddjur när någon tränger sig in på dess domän. Den älskar fasta rutiner och vet alltid var den har sina favoritleksaker.

Har du även läst kattens horoskop? Om inte kan du göra det här.