HAR DU LÄST DIN KATTS HOROSKOP?

HAR DU LÄST DIN KATTS HOROSKOP?
HAR DU LÄST DIN KATTS HOROSKOP?

Både människor och djur har stjärntecken – och enligt astrologer påverkas ditt husdjurs personlighet av dess stjärntecken. 

Älskar din katt att bli beundrad och vara i centrum som ett lejon, eller är den beskyddande och omtänksam som en kräfta? 

KATTENS STJÄRNTECKEN AVSLÖJAR DEN

Om du känner till din katts födelsedatum kan du läsa dess horoskop här. 

VATTUMANNEN 

21 januari -18 februari
Om din katt är född i Vattumannens tecken är den mycket vänlig och lojal och mår bra när den får uppmärksamhet. Den är extremt lekfull och älskar att ligga i soffan under en mjuk filt eller en kudde. Ge den massor av kärlek så får du en vän för livet.


FISKARNA 

19 februari - 20 mars
En katt som är född i Fiskarnas tecken är snäll och kärleksfull. Den är omtänksam och älskar att kela med sin ägare. Den lever ett lugnt liv och anpassar sig lätt till nya omgivningar. Dess favoritsysselsättning är att ligga och titta på vatten, ex. akvarium eller tvättmaskiner — och det kan den göra i flera timmar. Men se upp! Den kan plötsligt få för sig att dyka ner i vattnet.


VÄDUREN

21 mars - 20 april
För en katt född i Vädurens tecken är livet ett äventyr. Den älskar att utforska nya omgivningar, vilket ofta leder till komiska situationer. Den kan ex. gå på musjakt eller fastna i ett träd. Lyckligtvis slutar det oftast lyckligt för katten, som får ta emot beröm efter sin ”föreställning”. Den är mycket energisk och fantastiskt underhållande att ha i huset.


OXEN 

21 april - 21 maj
Katter födda i detta stjärntecken är riktiga mysmonster. De behöver mycket omsorg och kärlek, och älskar ex. att ligga i knäet och bli klappad eller ligga under en varm filt framför brasan. Man ska dock inte överfylla matskålen, eftersom katten är mycket matglad. Den är extremt fredlig och ägaren kan alltid lita på den.


TVILLINGARNA 

22 maj - 21 juni
Tvillingkatten är en livlig katt som håller sig ung och aktiv länge. Den är dock samtidigt dominant och vill vara den som bestämmer. Den älskar att få beröm av sin ägare efter en lyckad musjakt. Stor personlighet och mycket charm!


KRÄFTAN 

22 juni - 22 juli
Om din katt är född i Kräftans tecken är den väldigt omtänksam och beskyddande. Om det är fara på färde väser den och skjuter rygg. Den är en klok och känslig katt som känner sin ägare väl och vet vad som händer omkring den. Den har kontroll på vardagen och saknar dig när du lämnar huset. Kontrollera därför shoppingväskan en extra gång – chansen är stor att du hittar din katt där.


LEJONET 

23 juli – 22 augusti
En katt född i Lejonets tecken är övertygad om att den är bäst i hela världen — en riktig lejonkatt. Den älskar att se sig själv i spegeln eller i ett fönster. Den har en kraftfull framtoning, är lojal och full av energi. Om du som ägare kallar på katten kommer den glatt springande till dig. 


JUNGFRUN

24 augusti - 22 september
Denna katt är väldigt lugn och välartad. Den är bra på att tvätta sig och hålla sig ren. Men om en fisk skulle dyka upp kan den frestas till att övervinna sitt naturliga lugn. Du kan alltid lita på en katt som är född i Jungfruns tecken. 


VÅGEN 

23 september - 23 oktober
En katt som är född i Vågens tecken är mycket social. Den kommer bra överens med alla — inklusive alla katter i kvarteret. Om ni får gäster sryger den sig mot gästernas ben för att visa att de är välkomna. Den kan dock bli lite reserverad i stimmiga barns närvaro. Den har ett gott humör och uppskattar god mat.


SKORPIONEN 

24 oktober - 22 november
Katter som är födda i Skorpionens tecken är fokuserade och beslutsamma. Att hitta en solstråle att ligga i, tvätta sig eller leka katt och råtta – alla uppgifter utförs med precision. En burk tonfisk kan dock förtrolla den, om än inte särskilt länge.


SKYTTEN 

23 november - 21 december
En katt som är född i Skyttens tecken älskar äventyr och är lyckligast ute i det fria. Den är full av energi och älskar att utforska sina omgivningar, med eller utan ägare. Katten är äventyrlig, men den trivs även i ett bra och tryggt hem där den skäms bort med en godbit då och då.


STENBOCKEN 

22 december - 20 januari
En katt född i Stenbockens tecken är försiktig och tålmodig. Den älskar fasta rutiner. Det bästa den vet är att ha en plats för sig själv i huset där den kan ligga och ha kontroll över omgivningen. Den har kontroll över sina leksaker och håller sig nära sin ägare. Man kan alltid lita på en katt som är född i detta stjärntecken.


Har du även läst hundens horoskop? Om inte kan du göra det här.